„Picnic în fermă” – Cel de-al treilea eveniment despre produse agricole HNV, în Munții Rodnei

Vineri, 23 iulie 2021, a avut loc cel de-al treilea eveniment din cadrul proiectului „Dezvoltarea piețelor locale exclusiv prin lanțuri scurte pentru produse HNV Agricol”. Acesta a purtat numele de „Picnic în fermă”.

Din dorința de a ne promova produsele și de a ne apropia mai mult de consumatorii acestora, am organizat o mică întâlnire relaxantă într-o locație montană de poveste (la poalele Vârfului Roșu, în Munții Rodnei). Astfel, le-am oferit participanților ocazia de a petrece timp de calitate în aer liber, într-un mediu tradițional și curat, dar nu numai. De asemenea, persoanele care ne-au însoțit în munți au avut posibilitatea de a degusta și savura preparate culinare ce au avut la bază produsele noastre agricole HNV.

La evenimentul nostru a participat un expert în tehnologia alimentelor, care le-a explicat celor prezenți care sunt beneficiile și proprietățile produselor naturale, obținute în urma pășunării animalelor în zone precum cea în care a avut loc întâlnirea de vineri.

În continuare, au luat cuvântul domnul primar Ioan Scridonesi și președintele Societății Cooperative Agricole de Gradul 1 de Producători de lapte și Produse Lactate Poiana Ilvei, d-nul Candale Matei care au adus în discuție si au supus atenției provocările cu care se confruntă producătorii din zonă.

Ca oaspeți, i-am mai avut alături de noi și persoane din cadrul Parcului Național Munții Rodnei, Media Montană, Ocolul Silvic, dar și de la Sângeorz TV.

Suntem nerăbdători să ne revedem la următorul eveniment de promovare al produselor agricole HNV și să vă încântăm cu preparatele noastre delicioase.


Rămâneți pe aproape pentru noutăți și nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.