Partenerii noștri

Societățile Cooperative Agricole de Gradul 1 Grupul de Producători de Lapte și Produse Lactate Poiana Ilvei și Ilva Mică sunt două asociații alcătuite din mai mulți producători din comunele Poiana Ilvei și Ilva Mică din județul Bistrița-Năsăud. 

Aceste asociații joacă un rol cheie în comunitate, promovând creșterea economică și crearea de noi locuri de muncă prin sprijinirea agricultorilor, care sunt încurajați să își comercializeze produsele prin obținerea unor prețuri mai bune la schimbul acestora. 

Proiectul are trei parteneri importanți, cu experiență în domeniu, care doresc să dezvolte agricultura și să ofere produse tradiționale de cea mai înaltă calitate.

Partenerii proiectului

Ureche Vasile PFA este unul dintre producătorii locali din Poiana Ilvei. Cunoscut drept crescător de animale și deținător de teren agricol pe care îl exploatează în scopul practicării agriculturii economice, acesta se află în încercarea de a se dezvolta. Astfel, are în vedere atât asigurarea unui venit , cât și prestarea de servicii ce includ oferirea unor produse tradiționale ecologice de înaltă calitate pieței de consum.

Bota Leonida Niculae PFA este un antreprenor din localitate Măgura Ilvei, care, pe lângă faptul că deține pensiunea turistică Casa Albă, participă și la promovarea produselor agricole locale și la dezvoltarea economică a zonei.

Ureche Lenuța PFA este cel de-al treilea partener din proiect, aceasta este producător local de produse tradiționale și ecologice din Poiana Ilvei. Face parte dintr-o familie cu o vastă experiență în creșterea animalelor și cultivarea pământului. S-a alăturat acestui proiect din dorința de a promova producătorii locali și produsele acestora precum și produsele proprii.