Eveniment educativ cu elevii din Ilva Mică despre beneficiile produselor agricole HNV

Eveniment educativ
Eveniment educativ

În data de 26 martie am desfășurat cel de-al doilea eveniment educativ din cadrul proiectului „Dezvoltarea piețelor locale exclusive prin lanțuri scurte pentru produse HNV agricole”. 

Alături de noi s-au aflat elevii Școlii Gimnaziale „Demian Nechiti” din Ilva Mică. Aceștia au fost însoțiți și de cadre didactice. 

Ce scop a avut evenimentul?

Datorită acestui eveniment, am avut ocazia de a informa și educa elevii cu privire la multiplele beneficii ale produselor agricole HNV, care nu conțin conservanți sau aditivi. 

Dacă doriți să aflați mai multe despre primul eveniment educativ organizat, click aici!

De asemenea, un alt subiect de discuție a fost agricultura ecologică și importanța consumului de produse naturale, tradiționale.

Produsele noastre sunt obținute organic și perfecte pentru un stil de viață sănătos.

Invitata specială a evenimentului a fost o expertă în alimentație publică

Pentru a le putea explica elevilor cât mai clar totul despre produsele HNV și efectele benefice ale acestora asupra sănătății, am invitat-o alături de noi pe doamna profesor Viorica Coldea din Cluj.

Aceasta este expert în sănătate publică și printr-o prezentare plină de imagini, culori și informații interesante, a reușit să le capteze atenția copiilor cu succes.

La final, a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru a ne asigura că toate informațiile transmise au fost clare și că elevii s-au simțit bine în cadrul activității.

În viitor, vom continua seria de evenimente educative din cadrul proiectului. Rămâneți pe aproape pentru noutăți!

Ne puteți găsi și pe Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.