Atelier HNV Food – Un nou eveniment în Poiana Ilvei

Vineri, 25 februarie 2022, ne-am bucurat să organizăm prima ediție a evenimentului denumit „Atelier HNV Food”. Acest eveniment a reprezentat pentru noi ocazia perfectă de a împărtăși cunoștințe, energie pozitivă și de a avea alături oameni deosebiți.

La Atelier HNV Food au participat partenerii noștri de proiect, doi lectori – unul în tehnologia alimentelor, iar celălalt în comunicare. De asemenea, am avut alături de noi și fermieri și producători locali.

 

 

Atelierul de vineri ne-a adus mai aproape prin interesul comun cu privire la siguranța alimentară. Am degustat preparate delicioase și am discutat despre prelucrarea primară a alimentelor în condiții potrivite de igienă și despre promovarea agriculturii ecologice.

De asemenea, am avut în vedere și împărtășirea informațiilor despre obținerea certificării ecologice, importanța agriculturii ecologice pentru mediul înconjurător, biodiversitate, economie și nu în cele din urmă, sănătatea agricultorilor.

 

 

Suntem fericiți că am putut avea în jurul nostru persoane ce privesc aceste subiecte cu același interes ca și noi și așteptăm cu nerăbdare următorul eveniment. Rămâneți pe aproape pentru a afla mai multe despre viitoarele noastre ateliere!

 

 

Ne găsiți și pe Facebook, unde ne puteți contacta fără ezitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.