A avut loc un nou eveniment „Picnic în fermă” – ediția de toamnă!

Vineri, 1 octombrie 2021, a avut loc cel de-al patrulea eveniment din cadrul proiectului nostru „Dezvoltarea piețelor locale exclusiv prin lanțuri scurte pentru produse HNV Agricole”. Acesta a purtat numele de „Picnic în fermă”, asemeni predecesorului său.

Din dorința de a ne promova produsele și de a le aduce mai aproape publicul nostru, am organizat o întâlnire într-o locație de o frumusețe rară (o stână din localitatea Poiana Ilvei). Astfel, le-am oferit oaspeților noștri ocazia de a petrece timp de calitate în aer liber, într-un mediu tradițional și curat, dar nu numai. De asemenea, persoanele care au luat parte la eveniment au avut posibilitatea de a degusta și savura preparate culinare ce au avut la bază produsele noastre agricole HNV.

La evenimentul nostru au participat fermieri din localitate din toate categoriile de vârstă. Dorindu-ne astfel să aducem la un loc generația trecută, cea prezentă și cea viitoare.

De asemenea, ni s-au alăturat și angajați ai unui post de televiziune local (Sângeorz TV), care vor realiza o emisiune despre proiectul nostru. Invitații din mediul urban au avut ocazia de a degusta preparate culinare ce au la bază produse HNV.

Suntem nerăbdători să ne revedem la următorul nostru eveniment de promovare al produselor agricole HNV și să degustați preparatele noastre delicioase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.